Best Viewed With A Browser

Musiikki

Indonesialainen gamelanmusiikki on hyvin kaunis, kunhan ensin siihen tottuu. Kroncong on tyypillinen "moderni" indonesialainen musiikki, jota kuuntelevat erään ystävämme mukaan hänen vanhempansa.
  • Sonny Josz laulaa Minggat. Mikäli haluat laulaa mukana, löytyy jopa laulun tekstit.
  • Sundari Soekotjo esittää Inkar Janji. Tässäkin laulussa voit laulaa mukana.
Suomalaista musiikkia: Sibeliuksesta puheen ollen, täältä löytyy klassista musiikkia: Tarvitsetko kansallislaulua? Katso tätä: Country ja western on aina ollut suosikkejani:
  • Tammy Wynettea kutsuttiin 'kantrin ensimmäiseksi ladyksi'. Tässä tulee Stand by Your Man, yksi hänen kauneimmista lauluistaan.
  • Kun sain tietää, että Johnny Cash oli kuollut, etsin lisää uutisia tästä ja törmäsin webbisivustoon, missä hän laulaa Hurt. En voinut auttaa sitä, vaan rupesin itkemään. Hänen vanhan miehen äänensä ei ollut yhtä vahva kuin ennen ja se kuulosti hiukan särkyneeltä, mutta se oli kuitenkin kaunis!
    Tässä Johnny ja hänen vaimonsa June Carter Cash laulavat Jackson.
Jos mieluummin kuuntelet poppia, niin Anggun on indonesialainen poplaulaja, jonka laulu Snow on the Sahara kuultiin usein radiossa Suomessa (ja luultavasti muuallakin) muutama vuosi sitten. Anggunin kotimaassa Kembali lienee hänen tunnetuin laulunsa.

"Virtuaalit" ystäväni (MySpace:ssa) Anna Abreu, Hayden Panettiere ja Kelly-Lynn ovat hyvin kauniita nuoria naisia, jotka myöskin laulavat kauniisti.
* Anna tuli toiseksi Suomen Idols 2007 -kisassa (hän oli ehdottomasti minun suosikkini). Minulla on hänen laulunsa A Dios le Pido soittoäänenä kännykässäni.
* Haydenin I Still Believe on hyvin kaunis video. Nautiskele!
Elokuvassa Salamaseepra Hayden ratsastaa Salamalla, seepralla, Kentycky Derby:ssä. Katselin sen hiljattain ja se on aivan ihastuttava! Hän on myös yhtenä päähenkilönä tv-sarjassa Heroes.
* Kelly-Lynn osallistui laulukilpailuun webissä ja lauloi niin kauniisti. Hänen Jesus will be there for you meni suoraan minun sydämeeni!

Vaimoni ja minä olimme joskus kuulleet Don Franciscon laulavan laulunsa He's Alive. Kun myöhemmin löysimme hänen tuplaalbuminsa oli suorastaan pakko ostaa se. Me olimme tosi iloisia, että teimme näin, koska albumin kaikki laulut olivat ihania!
Myöhemmin löysin hänen webbipaikkansa, jolla oli myös koko joukko hänen laulujaan.
Nämä kertovat usein eri henkilöiden tarinat näiden omista näkökulmista.

Nuorena olin iso Jimi Hendrix fani ja pidän vieläkin hänen musiikistaan. Minulla oli älppäri, jolla oli musiikkia elokuvasta Rainbow Bridge, muttei ole enää.

Sekalaisia musiikkilinkkejä:

Viikon artisti:
Lorelei Carlson - Think of You

Lorelei Casrlsonin ääni on kaunis!

Tavoitat minua osoitteella: sixten(at)sixtenb.fi