Best Viewed With A Browser

Film

Vilken film har du sett senast, Sixten
Om man menar i biografteater, så är det Julgubbens historia. Vi kommer sällan att tänka på, att Julgubben (eller Jultomten, som man säger i Sverige) också har varit barn någon gång. Den här filmen berättar om lille Nikolaus, som blev föräldralös i en tidig ålder och som hela byn tog hand om. Vad som sedan hände, ja, det får ni se för er själva.
På DVD är det Nausicaä av Vindarnas dal. En helt fantastisk animefilm om 'jorden i ett framtida "efter katastrofen"-scenario. En total ekologisk katastrof har inträffat, stora växande öknar breder ut sig och en massiv biologisk förruttnelse blir alltmer omfattande. Berättelsens huvudperson lever i en fredlig och grönskande dal, självständig från spridda rester av åter kämpande supermakter.' (Källa: Wikipedia)

Vilken film är den bästa du nånsin sett?
Det är säkert Sagan om Ringen, alla tre delar. Någon sade, att den första delen är den bästa och den andra den sämsta, men jag tyckte om alla delar.
En av mina favoriter på DVD har blivit Zuper Zebran, en helt förtjusande film med min virtualvän Hayden Panettiere i en av huvudrollerna!

Finns det filmer, som du skulle vilja se just nu, Sixten
Om! Jag såg på filmer i webben en dag och fastnade för tre. AnnaSophia Robb

  • Bron till Terabithia
    Jag blev så förtjust i den, när jag läste om den för någon tid sedan och nu såg bilder ifrån den, att jag lade en bild av AnnaSophia Robb som bakgrund på min dator. Hon är mycket förtjusande! (Jag har den numera på DVD men har inte ännu hunnit se på den.)
  • 2 dagar i Paris
    Jag har sett Julie Delpy i Bara en natt och Bara en dag och de är båda fina filmer, som jag varmt rekommenderar, så därför skulle jag vara intresserad av denhär, också.
  • Stardust
    Jag är inte helt säker på denhär, för jag har läst den som bok och gillade den skarpt och är rädd, att filmen inte är lika bra. Å andra sidan tycker en vän om den och jag har stor tillförlit till hennes smak.

Man får tag på mej på epostadressen: sixten(at)sixtenb.fi